Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/05/u-svitlovodsku-rjatuvalniki-navchali-naselennja-osnovam-pozhezhnoi-bezpeki.htm
новини, 5 лютого 2020

У Світловодську рятувальники навчали населення основам пожежної безпеки


Піклуючись про безпеку жителів області, рятувальники Кіровоградщини постійно проводять серед населення роз’яснювальну роботу – нагадують основні причини пожеж та навчають, як їм запобігти - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


4 лютого фахівці районного підрозділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектора м. Світловодськ. Тим, хто користується пічним опаленням, рятувальники нагадали, що необхідно усунути тріщини у печах та димарях, не складати на них одяг, не ставити впритул меблі, не тримати запас дров більш ніж на добу та не розпалювати печі горючими речовинами. 


У поводженні з електрообігрівачами теж слід бути обережними – не ставити їх поблизу фіранок та меблів, вимикати на ніч та не перевантажувати мережу великою кількістю приладів.


Молодим батькам організатори рейду нагадали про безпеку дітей – лишати малюків самих у кімнаті, де розтоплено грубку або працює електрокамін, категорично забороняється. Також слід обмежити доступ до запальничок та сірників.


На завершення розмови рятувальники надали мешканцям району застережні листівки та закликали бути уважними і обережними.




      

750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: