Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/05/rjatuvalniki-proveli-dlja-pratsivnikiv-dp-chornoliskii-lisgosp-protipozhezhne-navchannja.htm
новини, 5 лютого 2020

Рятувальники провели для працівників ДП «Чорноліський лісгосп» протипожежне навчання


Невеликі займання, а також пожежі в початковій стадії розвитку, що виникли в приміщеннях чи на території об’єктів, можуть бути успішно ліквідовані персоналом до прибуття пожежно-рятувального підрозділу за допомогою первинних засобів пожежогасіння.


При цьому персонал підприємств повинен володіти навичками застосування цих засобів, зокрема – вогнегасниками.


З метою навчання керівників і працівників підприємств діям у випадку виникнення загоряння фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області проводять тематичні семінари.


Так, 4 лютого відбулось навчання для працівників ДП «Чорноліський лісгосп» в обласному центрі. У теоретичній частині заняття фахівець Знам’янського міськрайвідділу У ДСНС в області ознайомив слухачів із порядком дій у разі пожежі, правилами застосування первинних засобів пожежогасіння під час виникнення пожеж, видами вогнегасників, вимогами щодо розміщення, обслуговування та обліку цих засобів тощо.


Наступним етапом навчання було практичне відпрацювання набутих знань: лісівники тренувались використовувати вогнегасники для гасіння умовного загоряння.


                     

753Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: