Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/03/rjatuvalniki-zaterigali-vid-nebezpeki-zhiteliv-petrovogo-ta-novoukrainki.htm
новини, 3 лютого 2020

Рятувальники затерігали від небезпеки жителів Петрового та Новоукраїнки


Фахівці Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів продовжують  проводити роз’яснювальну роботу в житловому секторі великих та малих населених пунктів Кіровоградщини з метою змусити громадян зрозуміти необхідність дотримання правил безпеки у побуті - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


3 лютого рятувальники підпорядкованих підрозділів У ДСНС в області провели профілактичну та просвітницьку роботу на тему безпечної життєдіяльності серед мешканців міста Новоукраїнка та селища міського типу Петрове. Основні питання, яких торкнулись у розмові, стосувались найпоширеніших причин пожеж та інших надзвичайних ситуацій, які виникають у побуті, завдають значних матеріальних збитків та призводять до загибелі й травмування. 


Фахівці Служби порятунку зосередили увагу людей на необхідності дотримання правил користування побутовими газо- та електроприладами, недопущення експлуатації несправних та саморобних опалювальних систем та обігрівачів, контролю за станом систем вентиляції та димоходів. Особливо застерігали рятувальники громадян від спроб обігрівати приміщення за допомогою газових плит та не радили залишати печі чи груби без контролю. Крім того, надзвичайно важливо дбати про безпеку дітей, не залишати їх без нагляду та навчати їх  відповідальному ставленню до власного та чужого життя, здоров’я і майна.


Громадянам вручили листівки із правилами поведінки у разі виникнення надзвичайних подій у побуті та порадами, як уникнути біди.


         

655Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: