Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 травня, 15:31
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/09/vidbulos-zasidannja-postiinoi-komisii-kirovogradskoi-oblradi-z-pitan-ohoroni-zdorov-ja-ta-sotspolitiki.htm
новини, 9 травня, 15:31

Відбулось засідання постійної комісії Кіровоградської облради з питань охорони здоров’я та соцполітики


Засідання постійної комісії Кіровоградської обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики відбулось сьогодні, 9 травня. Члени постійної комісії розглянули в режимі відеоконференції дев’ять питань порядку денного, сім з яких стосувались проєктів рішень, що виноситимуться на наступну сесію обласної ради.


Зокрема, постійна комісія охорони здоров’я та соціальної політики розглянула інформацію заступника директорки департаменту економічного розвитку та торгівлі Кіровоградської обласної військової адміністрації Світлани Соломахи  щодо виконання плану заходів із реалізації «Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021-2027 роки».


Також члени постійної комісії погодили проєкт рішення обласної ради про повернення орендованого цілісного майнового комплексу КОКП «Ліки Кіровоградщини» та рекомендували депутатам обласної ради затвердити відповідне рішення. 


494Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: