Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/03/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-perevirjajut-railikarni-ta-shkoli.htm
новини, 3 лютого 2020

На Кіровоградщині рятувальники перевіряють райлікарні та школи


На Кіровоградщині тривають заходи нагляду (контролю) за станом протипожежного захисту об’єктів з масовим перебуванням людей


Тривають перевірки щодо дотримання та виконання власниками та керівниками об’єктів вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, відбуваються інспектування та практичні відпрацювання закладів зазначеної категорії у Кіровоградській області. Зокрема, зараз перевіряються Центральна районна лікарня м. Мала Виска та Новомиргородські освітні заклади.



Державні інспектори відповідно до наданих державою повноважень здійснюють ретельне обстеження усіх аспектів протипожежного захисту будівель: шляхи евакуації, первинні засоби пожежогасіння, засоби сигналізації та оповіщення тощо.


В обов’язковому порядку проводиться навчальна евакуація людей з приміщень, тренування гасіння осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння та інструктаж щодо дій у випадку виникнення НС.


Також пожежно-рятувальні підрозділи відпрацьовують у цих закладах ліквідацію умовної пожежі.


                 

1064Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: