Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/30/rjatuvalniki-zasteregli-kropivnichan-vid-neoberezhnosti-pri-koristuvanni-gazovimi-priladami.htm
новини, 30 січня 2020

Рятувальники застерегли кропивничан від необережності при користуванні газовими приладами


У січні на території Кіровоградської області виникло майже 100 пожеж, і переважна більшість з них – у житловому секторі. Під час їх ліквідації виявлено шестеро загиблих осіб, троє – отримали травми. Саме тому щотижневі профілактичні відпрацювання, які проводять працівники пожежно-рятувальної служби, мають на меті нагадати людям, яких норм пожежної безпеки необхідно дотримуватись при користуванні електронагрівальними приладами, газовим обладнанням та пічним опаленням, щоб не спричинити займання у власноій оселі - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


30 січня працівники обласного Управління ДСНС спільно з працівниками Подільського територіального центру соціального обслуговування провели роз’яснювальну роботу з мешканцями мікрорайону Катранівка у Кропивницькому.


Учасники рейду радили перевірити справність обігрівачів, не користуватись несправним або саморобним обладнанням, не використовувати прилади не за призначенням, не курити в ліжку, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах з працюючими обігрівачами. Співробітники Служби порятунку, спілкуючись з мешканцями міста, особливо звертали увагу на те, щоб громадяни ні в якому разі не перевантажували електромережу та систематично перевіряли справність вентиляції у будинку. 


Рятувальники також наголосили, що забороняється встановлювати газове обладнання самостійно і рекомендували обов’язково звертатися до спеціалістів. Також, залишаючи будинок, необхідно ретельно перевіряти чи вимкнений газ та світло. Жителі обласного центру отримали застережні листівки на відповідну тематику.


               

797Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: