Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/20/nadzvichainiki-prosvitili-naselennja-novoukrainki-ta-svitlovodska-schodo-pozhezhnoi-bezpeki.htm
новини, 20 січня 2020

Надзвичайники просвітили населення Новоукраїнки та Світловодська щодо пожежної безпеки


Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області невтомно здійснюють просвітницьку роботу серед громадян стосовно тих небезпек, які чатують на людину в повсякденному житті, та яких можна уникнути, якщо чітко знати й дотримуватись нескладних правил безпечної життєдіяльності в побуті - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


20 січня рятувальники Світловодського та Новоукраїнського районів провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів районних центрів і розповіли їм про те, як убезпечити своє життя та майно від вогняного лиха.


Як показує статистика нещасних випадків через надзвичайні події по Україні та області, найбільш вразливими верствами населення, які зазнають негативних наслідків необережної поведінки, є діти, одинокі громадяни похилого віку, люди з особливими потребами, громадяни, які ведуть асоціальний спосіб життя та зловживають спиртними напоями. 


Проте навіть свідомі громадяни можуть потрапити у небезпеку, якщо знехтують правилами безпечного використання побутових газо- та електроприладів, вчасно не перевірять справність обігрівальних приладів, витяжних систем, димоходів або вчасно не звернуться за допомогою до фахівця у разі їх несправності. Великої уваги потребують діти, адже їхні пустощі з небезпечними предметами можуть коштувати їм здоров’я та навіть життя. Тож першочерговим завданням батьків є постійне навчання малечі правилам безпечної життєдіяльності і доведення їх важливості на власному прикладі.


Рятувальники звернули увагу громадян на те, що найменша недбалість часто має великі трагічні наслідки. Щоб правила безпечної життєдіяльності краще запам’ятались громадянам, вони отримали інформаційні листівки.



                    

743Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: