Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/05/u-kropivnitskomu-dvoe-molodikiv-na-vulitsi-zchinili-biiku-ta-vidibrali-telefon.htm
новини, 5 грудня 2019

У Кропивницькому двоє молодиків на вулиці зчинили бійку та відібрали телефон


У середу, 4 грудня, близько 15-ї години, в Кропивницькому на вулиці Євгена Тельнова до поліцейських, які регулювали дорожній рух, звернувся чоловік та попросив про допомогу - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Як виявилося у громадянина, який був разом зі своїми друзями, виникла конфліктна ситуація з двома невідомими особами. У ході штовханини, яка переросла у бійку, у чоловіка зник мобільний телефон. Коли ж заявник сказав незнайомцям повернути телефон, ті відразу ж накивали п’ятами.


Не гаючи часу, інспектори поліції передали в орієнтування прикмети ймовірних зловмисників. Вже за декілька хвилин охоронці порядку виявили та наздогнали обох чоловіків по вулиці Бєляєва. Один з них, навіть одягнув куртку навиворіт, щоб його не впізнали, але це не допомогло втекти від поліцейських.


Ймовірними крадіями телефону виявилися раніше судимі 23-річний та 28-річний місцеві мешканці.


На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції для подальшого з’ясування обставин справи.



1634Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: