Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/04/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-oblasnii-seminar-vchiteliv-fiziki.htm
новини, 4 грудня 2019

У Кропивницькому відбувся обласний семінар вчителів фізики


27–29 листопада 2019 року в аудиторії 502 фізико-математичного факультету Центральноукраїнського національного педагогічного університету ім. В. Винниченка проходив обласний семінар вчителів фізики «Олімпіадні задачі з фізики як засіб ефективної роботи з обдарованими дітьми», організований лабораторією природничо-математичних дисциплін КОІППО імені Василя Сухомлинського (методист – кандидат педагогічних наук Андрій Дробін).


фото 1 фото 2


Активну участь в організації та проведенні семінару взяли викладачі і співробітники кафедри фізики та методики її викладання ЦДПУ ім. В. Винниченка. Вони запропонували вчителям своє бачення шляхів покращення процесу підготовки учнів до розв’язання завдань ІІІ та ІV етапів олімпіади з фізики.


Зокрема, з методичними особливостями розв’язування експериментальних задач ознайомили учасників семінару кандидат педагогічних наук, доцент О.О. Чінчой та кандидат педагогічних наук завідувач лабораторії Д.В. Соменко. Досвідом роботи з учнями при розв’язуванні завдань з тематики «Оптика, квантова фізика, небесна механіка та астрофізика» поділився з колегами кандидат фізико-математичних наук, доцент О.В. Волчанський.


фото 3 фото 4

Під час перерви у роботі семінару О.В. Волчанський ознайомив учителів із переліком спеціальностей, які пропонує фізико-математичний факультет ЦДПУ ім. В. Винниченка. Особливу зацікавленість у учасників семінару викликало нове для галузі поєднання спеціальностей «Фізика і англійська мова»,  яка дозволить випускникам вільно почувати себе в європейському та світовому освітньому і науковому просторі, зокрема брати участь в магістерських програмах Делаверського та Північнотехаського університетів (США), з якими наш університет має відповідні домовленості. 


1449Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: