Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/02/politseiski-kirovogradschini-proveli-navchannja-dlja-zhinok-z-osnov-vlasnoi-bezpeki.htm
новини, 2 грудня 2019

Поліцейські Кіровоградщини провели навчання для жінок з основ власної безпеки


Захід відбувся 30 листопада на базі тренінгового центру ГУНП в області в рамках Міжнародної акції «16 днів проти насильства» - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Представники Управління превентивної діяльності, які виступили організаторами заходу, відділу психологічного забезпечення та інструктори тренінгового центру докладно розповіли жінкам про те, які види насильства існують, як не стати жертвою сімейного насильства та яка відповідальність передбачена законодавством України за вчинення таких дій.


Учасникам заходу продемонстрували тематичні відеоролики. Психологи надали поради щодо найбільш ефективних способів деескалації конфлікту та подолання наслідків домашнього насильства.


Інструктори тренінгового центру навчали жінок прийомам самозахисту, які можуть стати в нагоді у випадку конфліктних ситуацій.


Після практичних занять з досвідченими інструкторами, поліцейські відповіли на запитання присутніх


Всього у тренінгу взяли участь більше 20 осіб.


Профілактичні заходи в рамках Міжнародної акції «16 днів проти насильства» проводитимуться на території області  до 10 грудня.


                    

887Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: