Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/14/znam-janski-vognebortsi-otrimali-novi-termostiiki-gumovi-choboti.htm
новини, 14 листопада 2019

Знам’янські вогнеборці отримали нові термостійкі гумові чоботи


14 листопада особовий склад чергових караулів 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка Управління ДСНС України у Кіровоградській області отримав нові термостійкі гумові чоботи «FIREMAN», які призначені для захисту ніг пожежних-рятувальників під час виконання робіт із гасіння пожеж і ліквідації надзвичайних ситуацій - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Дані чоботи термостійкі – витримують вплив розжарених до 250о С предметів протягом 1 хвилини, не тліють після впливу полум’я та стійкі до бензинів, олив, кислот і лугів. Модель посилена сталевим підноском (для захисту пальців ніг від падіння важких предметів) та сталевою вставкою в підошві (для захисту стопи від проколів гострими предметами). 40 пар нових термостійких гумових чобіт знам’янські рятувальники отримали завдяки співпраці з міською владою та депутатським корпусом Знам’янської міської ради.


    

756Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: