Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/22/vasil-shkljar-prezentuvav-roman-harakternik-u-kropivnitskomu-ta-anonsuvav-prem-eru-filmu-chornii-voron-.htm
новини, 22 жовтня 2019

Василь Шкляр презентував роман «Характерник» у Кропивницькому та анонсував прем'єру фільму «Чорний ворон»


Відомий український письменний сучасності Василь Шкляр презентував у Кропивницькому свій новий роман «Характерник», повідомляє «Кіровоград24».


Презентація книги відбулася в рамках відкриття громадського простору «Кроп Хаб». Гості заходу мали можливість задати питання письменнику, придбати книги автора, поспілкуватися та отримати авторгаф. Загалом в залі зібралося більше сотні поціновувачів української літератури.


Ще одна зустріч в більш тісному колі відбулася в книгарні «Є» в рамках проекту Андрія Домаранського «Сповідь книгомана». Василь Шкляр розповів про недочитану шкільну програму, містичні втілення сюжетів романів у реальності та ненаписані поки романи.


«Хочу також хочу анонсувати прем’єру фільму «Чорний ворон» вже 5 грудня в кінотеатрах. Прошу дивитися фільм як окремий художній твір та не порівнювати прискіпливо його з книгою. », - повідомив Василь Шкляр.


Крім цього письменник сказав, що вже має пропозиції щодо екранізації інших його романів, проте не поспішає погоджуватися, адже вважає, що до цього питання потрібно підходити дуже вибагливо, щоб потім не було соромно перед глядачем.


Нагадаємо, що під час перебування у Кропивницькому Василь Шкляр завітав до Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни та зустрівся зі школярами і одній з бібліотек міста.

                    

1721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: