Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/22/v-kropivnitskomu-raioni-laboratorno-pidtverdzheno-5-vipadkiv-skazu-u-tvarin.htm
новини, 22 жовтня 2019

В Кропивницькому районі лабораторно підтверджено 5 випадків сказу у тварин


В Кропивницькому районі з початку року лабораторно підтверджено 5 випадків сказу у тварин. Сказ встановлено, як  у диких тварин - 3 випадки у  лисиць, так і у свійських – у  корови та собаки. Зареєстровано сказ серед тварин в с. Оситняжка, Степове, Обознівка, Підгайці - повідомляє labcentr.kr.ua


Фахівцями відділення організації дослідження біологічних факторів та епідеміологічного нагляду за інфекційними хворобами ВП «Кіровоградського міськміжрайонного відділу» проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення Кропивницькому району по профілактиці захворювання на сказ. 


В разі нанесення укусів , подряпин, ослинення  дикими  чи свійськими тваринами необхідно терміново звертатись до лікувально профілактичних закладів за наданням антирабічної допомоги.


З метою профілактики сказу уникайте контактів з потенційно небезпечними тваринами, не торкайтесь диких чи безпритульних тварин.                                                       


1008Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: