Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/09/oleksandriiskii-pidpriemets-splatit-shtraf-za-stihiinii-smitnik.htm
новини, 9 жовтня 2019

Олександрійський підприємець сплатить штраф за стихійний смітник


В Олександрії, незважаючи на посилену роботу міської влади з порушниками і застосування штрафів, деякі жителі і підприємці продовжують створювати стихійні смітники - повідомляє Сучасна Олександрія.


Наприкінці вересня муніципальна безпека міської ради виявила сміттєзвалище у лісосмузі на в’їзді у місто з боку Знам’янки. Інспектори провели заходи із встановлення особи порушника. Ним виявився підприємець, власник магазину-кафетерію у 14-му мікрорайоні, який вивіз побутове сміття.




За порушення правил благоустрою на підприємця Жернова складено адмінпротокол, надано припис на прибирання засміченої території і укладання договору на вивезення сміття у найкоротші терміни.

Підприємець сплатить штраф у розмірі до 1700 грн.


Муніципальна безпека попереджає, що недобропорядні люди не зможуть уникнути покарання навіть після зникнення з місця скоєння порушення, оскільки ідентифікують таких осіб та притягують їх до відповідальності.


2139Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: