Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/19/u-kropivnitskomu-vidbudutsja-kubki-ukraini-sered-junakiv-z-pishohidnogo-ta-velosipednogo-turizmu.htm
новини, 19 вересня 2019

У Кропивницькому відбудуться Кубки України серед юнаків з пішохідного та велосипедного туризму


З 19 до 23 вересня 2019 року у м. Кропивницький проводитимуться Кубки України серед юнаків з пішохідного та велосипедного туризму - повідомляє tourist.kr.ua 


Змагання проводяться Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді спільно з комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді".


До участі в Кубку запрошуються команди закладів освіти областей та міста Києва.


Заїзд учасників - 19 вересня 2019 року до 15.00. Проведення змагань та розміщення учасників проводиться на території комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді». Від’їзд учасників - 22 вересня 2019 року після 15.00 або 23 вересня 2019 року.


Підтвердження про участь необхідно надіслати до 10 вересня ц. р. на електронні адреси відділу спортивного туризму Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді ([email protected]) та Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді ([email protected]).



До участі у Кубку України серед юнаків з пішохідного  туризму допускаються учасники молодшої вікової групи (2004-2007 року народження).


Склад команди кожної вікової групи – 11 осіб (8 учасників, з них не менше 2 осіб протилежної статі, 1 тренер, 1 представник команди, 1 суддя).


Допуск учасників до змагань здійснюється згідно Правил змагань зі спортивного туризму (далі – Правила) до класу дистанцій.


Учасники 2007 року народження для участі в змаганнях на дистанціях III класу повинні мати спеціальний медичний допуск. Відповідальність за життя та здоров’я учасників покладається на тренера та представника команди.


До програми Кубку включені змагання на дистанціях:

«Смуга перешкод» (командні змагання) (дистанція III класу);

«Крос-похід» (командні змагання) (дистанція III класу).


Склад команди на дистанціях «Смуга перешкод» (командні змагання), «Крос-похід» (командні змагання) – 6 осіб, з них не менше 2 осіб протилежної статі).



До програми Кубку України серед юнаків з велосипедного туризму включені змагання на дистанціях:


«Велоралі» – командні змагання;

«Комплексна дистанція» (дистанції «Фігурне водіння велосипеду», «Тріал») – особисті-командні змагання.

До участі у Кубку допускаються:

молодша вікова група – учасники  2004-2007 років народження;

старша вікова група – учасники 2002- 2004 років народження.


Склад команди на Кубку України серед юнаків з велосипедного туризму кожної вікової групи – 9 осіб (з них 6 учасників, не менше однієї особи протилежної статі, 1 тренер, 1 представник команди та 1 суддя).


Учасники 2004 р. н. для участі в змаганнях на дистанціях IV класу та учасники 2007 р. н. для участі в змаганнях на дистанціях III класу повинні мати спеціальний медичний допуск. Учасники 2007 р. н. можуть брати участь у змаганнях лише на комплексній дистанції. 


Учасники 2004 року народження можуть брати участь в змаганнях в одній з вікових груп.


Вимоги до кваліфікації учасників за спортивною кваліфікацією (розрядом) згідно Правил змагань зі спортивного туризму (далі - Правила) відповідно до класу дистанції.



Відповідальність за життя та здоров’я  учасників покладається на тренера та представника команди.

Розміщення учасників проводиться в польових умовах на території комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді». Команди повинні мати особисте та командне  спорядження для проходження дистанцій, що забезпечує безпеку учасників та для проживання в польових умовах.



927Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: