Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/18/na-avtodorozi-znam-janka-lugansk-izvarine-chotiri-avtivki-potrapili-v-dtp-foto-.htm
новини, 18 вересня 2019

На автодорозі «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» чотири автівки потрапили в ДТП (ФОТО)



Учора, 17 вересня, близько 8-ї години на автодорозі М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» у межах селища Пантаївка міста Олександрії сталася ДТП за участі чотирьох учасників - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Кіровоградської області.


Водій, керуючи вантажним автомобілем DAF, не врахував стан дорожнього покриття, не вибрав безпечну швидкість руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Scania, який зупинився для надання переваги в русі іншим учасникам дорожнього руху.



Позаду них рухалися ще одна вантажівка DAF та Volkswagen, водії яких не дотрималися аналогічних правил та почергово скоїли зіткнення один з одним. 



Унаслідок пригоди ніхто з учасників травмований не був. На водіїв DAF-ів та Volkswagen інспектори склали протоколи за ст.124 КУпАП.



Шановні водії! Обов’язково зважайте на погодні умови, враховуйте дорожню обстановку та сумлінно дотримуйтесь Правил дорожнього руху!



     




1311Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: