Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/nichni-pokatenki-priklad-vankuvera-nadihnuv-kropivnichan-.htm
новини, 13 вересня 2019

Нічні покатеньки: Приклад Ванкувера надихнув кропивничан (ВІДЕО)


Як вже анонсував сайт "Кіровоград24", місцеві велосипедисти переймали досвід колег із Ванкувера (Канада) та влаштували напередодні акцію "РоверНіч". Акція відбулася задля привернення нашої з вами уваги до проблем велосипедного руху та підтримки створення першої велодоріжки у Кропивницькому.



Головний результат нічної покатеньки із світловідбиваючими елементами той, що учасники та учасниці заходу просили зробити цей захід традиційним! Дуже багато людей відгукнулися на ініціативу прикрасити велосипеди та себе яскравими елементами і проїхатися містом!



- Виявляється що безпечність на дорозі може бути ще й стильною, - каже організатор події, автор проекту першої велодоріжки у місті Андрій Паливода. Його особливо вразили дітки, які ще тільки починають своє веложиття, але вже розуміють, що треба бути помітними на дорозі.



На цьому окремо наголосила голова журі конкурсу на кращий велосипед, амбасадорка руху за використання світловідбивних елементів, керівниця агенції «Хмарочос» Ірина Ткаченко. Конкурс видався цікавим. Усі учасники отримали призи, за які глибока шана і подяка партнерам - магазину «Восход» та кінотеатру «ПОРТАЛ».


- Перемогла у конкурсі Поліна Великород, адже її велик був чудовим!, - вітає переможницю пані Ірина. Дивіться на відео, як відбувався конкурс учасників та нагородження. Окремо організатори дякують журналістам і журналісткам місцевих та національних медіа за увагу до теми, а також до велосипедного руху загалом!



Після конкурсу учасники та учасниці акції катнули містом вечірню покатеньку. А перед тим, хто не встиг, проголосували за велодоріжку на сайті міськради - підтримайте цей класний проект і ви: http://kropyvnytskyi-budget.e-dem.in.ua/#/project/7240 Адже добре там, де вело!

2001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: