Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/10/u-kropivnitskomu-veloljubiteliv-zaproshujut-na-nichni-pokatenki-rovernich.htm
новини, 10 вересня 2019

У Кропивницькому велолюбителів запрошують на нічні покатеньки - РоверНіч



Журналістка та громадська активіста Вікторія Талашкевич на своїй сторінці в мережі facebook запросила велолюбителів на нічну прогулянку на веловипедах:  Плануємо "запалити" місто - РоверНічСиділи з Андрій Паливода думали-думали, що б таке цікаве утнути для містян в останні по-літньому теплі дні. Щоб і весело було, і корисно, і про важливість голосування за проект велодоріжки нагадати


Надибали в Інтернеті дві супер-круті ідеї - у США проводять покатеньки на велосипедах.... голяка, а у Ванкувері організовують яскраві нічні велопробіги.


Ну, щодо голяка Андрій сказав, що наші вело-кентаври і кентавреси готові, але ж ми і дітей хотіли залучити, тож вибрали другий варіант.


І тепер запрошуємо всіх, у кого є велосипед, начепити на нього і на себе блискіток (дивіться, як це роблять у Ванкувері під час Bike The Night) та прийти у четвер 12 вересня о 20.00 на Театральну площу.


Спочатку там буде конкурс на найбільш яскравий та світловідбивний велосипед і велосипедста, а далі бажаючі колоною вирушать по місту.


Дуже дякуємо за допомогу магазину "Восход", який дасть у тимчасове користування світлодіодних відбивачів, а також вдячні Агенція сталого розвитку "Хмарочос", які зможуть наліпити світловідбивну плівку всім бажаючим!


NOTA BENE: Пам'ятайте, що треба проголосувати за проект велодоріжки - це можна зробити ось тут: http://kropyvnytskyi-budget.e-dem.in.ua/#/project/7240


2126Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: