Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/12/na-znam-janschini-meshkantsi-gromadi-znaiomilisja-z-poslugami-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 12 вересня 2019

На Знам’янщині мешканці громади знайомилися з послугами служби зайнятості


Днями директор Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Людмила Компанієць та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Вікторія Саржевська відвідали Дмитрівську об’єднану територіальну громаду, де провели прийом громадян.


Директорка філії  проінформувала шукачів роботи про ситуацію на ринку праці та послуги служби зайнятості. Зокрема, присутні дізнались про порядок реєстрації громадян в службі зайнятості, участі безробітних в громадських та інших роботах тимчасового характеру,  а також започаткуванні безробітними власної справи.


У свою чергу В. Саржевська надала інформацію про підготовку кадрів під замовлення роботодавців та стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць.


Л. Компанієць наголосила, що служба зайнятості є сервісною установою та виконує соціальну функцію, надаючи допомогу людям і завжди відкрита до співпраці: «На сьогодні служба зайнятості пропонує широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, запроваджені механізми самопрезентації як роботодавців, так і шукачів роботи, в режимі он-лайн».


Учасники заходу отримали консультації та роз’яснення з питань застосування чинного законодавства у сфери зайнятості населення, а також з юридичних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням.


В свою чергу представники ОТГ поділились напрацюваннями у напрямку розвитку територіальної громади. У ході конструктивного діалогу визначалися ефективні шляхи та спільні дії, спрямовані на підвищення рівня зайнятості сільського населення.



909Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: