Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/12/na-kirovogradschini-bezrobitnih-zaproshujut-doluchitis-do-industrii-krasi.htm
новини, 12 вересня 2019

На Кіровоградщині безробітних запрошують долучитись до індустрії краси


13 вересня своє професійне свято відзначають перукарі. Перукар – це справжній митець, який працює над кожною людиною, як над власним полотном. Хороший майстер повинен вміти підкреслити переваги і приховати недоліки обличчя відвідувача. За допомогою хорошої зачіски можна скорегувати овал обличчя, зробити його більш пропорційним та привабливим. Добре підібрані кольори, тон і спосіб фарбування вигідно представлять відтінок шкіри і очей, приховають сивину. Перукар може бути фахівцем з жіночих, чоловічих, дитячих зачісок, або перукарем-універсалом - повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Сьогодні, на Кіровоградщині відкрито 8 вакансій перукарів-модельєрів. Фахівці галузі краси потрібні у Кіровоградському, Олександрійському та Долинському районах Кіровоградської області.


Ази перукарського мистецтва можна здобути у вересні поточного року за сприяння служби на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання за професією «перукар-модельєр» розпочинається 26 вересня. Курс навчання буде тривати 5 міс.


Умовами до направлення на навчання є:

·  повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

·  повноліття (не менше 18 років);

·  медична довідка з допуском до професії.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії та можливості навчання за сприяння служби, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


 


1051Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: