Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/21/viznacheno-peremozhtsja-u-konkursi-z-gri-na-vulichnomu-pianino-vid-strizhakova.htm
новини, 21 серпня 2019

Визначено переможця у конкурсі з гри на вуличному піаніно від Стрижакова


 


Переможцем конкурсу з гри на вуличному піаніно, який проводила громадська організація Артема Стрижакова «Перспектива міста», став 15-річний кропивничанин Денис Чуб. За майстерне виконання на вуличному піаніно своєї улюбленої композиції «Klaus Badelt — Hes A Pirate» з фільму «Пірати Карибського моря» хлопець отримав у подарунок сучасні безпровідні навушники airpods 2.


 «Коли я виклав відео, навіть не очікував на перемогу. Але потім лайки почали рости і я повірив у свої сили. Звісно, я просив про підтримку всіх знайомих, друзів, родичів і дуже вдячний їм за те, що вони виявилися такими активними», - говорить переможець. 


Нагадаємо, команда громадського діяча, голови ГО «Перспектива міста» Артема Стрижакова організувала конкурс з гри на вуличному піаніно, у якому могли взяти участь усі охочі, записавши відео виконання будь-якої композиції на вуличному піаніно та поширити його у соцмережах.


 Як повідомлялося раніше, у Кропивницькому на грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» створили вуличне піаніно, яке торік встановили на Дворцовій Цьогоріч оновлений музичний інструмент розташували прямо на головній площі міста. Завдяки конкурсу грантів, який проводить фонд «Перспектива» , за останні роки в обласному центрі реалізували низку культурних проектів. Зокрема, це «Поезія стін», парасолькова алея на вулиці Дворцовій «UmbrellaSky», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті ЗД-малюнок, інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття», «Вуличне піаніно», люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі» тощо.


      

995Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: