Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/18/prijutivska-otg-stala-peremozhtsem-konkursu-mali-mista-veliki-vrazhennja-.htm
новини, 18 липня 2019

Приютівська ОТГ стала переможцем конкурсу «Малі міста – великі враження»!


Уряд затвердив переможців конкурсу культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження», які реалізуються у 2019 році.  50 мільйонів гривень  розділять між собою 74 громади, проекти яких стали переможцями – повідомляє  Кіровоградське РВ АМУ.


Експертний відбір відбувався у два етапи - спочатку на відкритому конкурсі були відібрані проекти за змістовою частиною, а далі – проходили захисти проектів в Міністерстві культури України. До складу Експертної ради, затвердженого Наказом Мінкульту, увійшли Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан та експерт з розробки законодавства та управління ресурсами органів місцевого самоврядування Асоціації міст України Людмила Даменцова.


Проект поданий від Приютівської ОТГ  «Ярмарок крафтових виборів» у селі Войнівка здобув перемогу у номінації «Середні проекти», яка передбачає фінансування від 250 тисяч до 1 мільйона гривень.


Нагадаємо, у 2018 році пілот конкурсу «Малі міста – великі враження» було реалізовано Асоціацією міст України та Українським центром культурних досліджень за фінансової підтримки Міністерства культури України. 


1233Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: