Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/11/rekonstruktsija-arki-trivae-budivelniki-ukripljujut-portali-ta-gotujut-dorogu-pid-budivnitstvo.htm
новини, 11 липня 2019

Реконструкція “Арки” триває: будівельники укріплюють портали та готують дорогу під будівництво



Сьогодні, 11 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід будівництва об’єкта “Арка” по вулиці Ельворті - повідомляє сайт МРмК.


Нині будівельники продовжують бетонувати портали та підпірну стінку, аби вони були надміцними та надійними. Керівник підрядних робіт Анатолій Бєлявський розповів, вже за кілька днів портал, що з боку заводу «Гідросила», почнуть облицьовувати спеціальним шлакоблоком. Також поступово продовжують зводити металеву огорожу, що поряд з “Аркою”.


Паралельно будівельники почали готувати дорожнє полотно під чорновий варіант покриття.

Після інспектування міський голова звернувся до власників підприємств, що межують з будівельним об’єктом, щоб вони прискорили процес наведення ладу на прилеглих територіях.


- Надзвичайно турбують питання благоустрою навколо “Арки”, - наголосив Андрій Райкович. – Ці питання треба вирішувати набагато швидше та ефективніше. Також треба забезпечувати фронт непередбачених робіт: укріплення брустверів, підпорні стіни, привести до відповідності архітектурну складову. Щоб цей об’єкт був не тільки технічно досконалим, а й щоб естетика відповідала технічному змісту “Арки”.




1449Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: