Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/06/v-oleksandrivtsi-naselennja-navchali-osnovam-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 6 червня 2019

В Олександрівці населення навчали основам пожежної безпеки (ФОТО)


6 червня у смт Олександрівці відбулось профілактичне відпрацювання житлового сектора, під час якого рятувальники поширювали застережні листівки, а також важливі знання, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Учасники рейду обійшли приватні обійстя та центральні вулиці, роздали застережні листівки і запросили до спілкування перехожих. 


Рятувальники наголосили, що, незважаючи на дощову погоду, яка чергується із спекою, слід вкрай обережно користуватись відкритим вогнем. Краще знати інший спосіб утилізації сміття чи рослинності, ніж спалювати його на подвір’ї чи деінде.


Також варто постійно слідкувати за станом побутового електрогосподарства, ховати небезпечні речі від дітей та завжди пам’ятати, що під час земляних робіт існує ймовірність знайти вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, тож знати правила поведінки у такому випадку – не зайве.


З дітьми була особлива розмова: під час канікул в рази збільшується ризик нещасних випадків через нерозважливі вчинки дітей без нагляду дорослих. Рятувальники застерегли підростаюче покоління від небезпечних пустощів.


               



1046Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: