Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/06/stosovno-inozemtsiv-ta-osib-bez-gromadjanstva-politseiskimi-skladeno-ponad-200-adminprotokoliv.htm
новини, 6 червня 2019

Стосовно іноземців та осіб без громадянства поліцейськими складено понад 200 адмінпротоколів


Відпрацювання проводилося з 16 березня по 31 травня поточного року. До заходів у середньому за добу залучалося понад 250 поліцейських.


Загалом  працівниками поліції складено 211адмінпротоколів стосовно іноземців та осіб без громадянства, зних 4 – за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані сп’яніння)та 5 – за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху).


Із початку проведення заходів до Державної міграційної служби в областіправоохоронцями було направлено 26 подань про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження, з них 20 – задоволено.


Також направлено 5 подань про заборону в’їзду іноземцям та особам без громадянства в Україну, з них 4 – задоволено.


Прийнято 1 рішення стосовно іноземців, які звільняються з місць позбавлення волі, про примусове видворення.


У рамках проведення заходів на території області було зареєстровано 12 кримінальних проваджень за фактами злочинів, скоєних за участю іноземців.


17 особам іноземного походження повідомлено підозру у вчиненнікримінальних правопорушень, серед яких – крадіжки, завдання тілесних ушкоджень, підроблення документів та інші. 


До суду направлено 17 кримінальних проваджень за фактами злочинів, скоєних іноземцями, повідомляє відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області.


886Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: