Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/06/130-bezrobitnih-kompaniivschini-pratsjuvali-na-gromadskih-robotah.htm
новини, 6 червня 2019

130 безробітних Компаніївщини працювали на громадських роботах


З метою оперативного підбору необхідних працівників для виконання громадських робіт на території Компаніївської селищної, Губівської та Петрівської сільських рад, Компаніївською районною філією обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій - повідомляє Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Під час заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги запланованих робіт на зазначених територіях. Це, зокрема, роботи з благоустрою населених пунктів, а також упорядкування братських могил, пам'ятників та обелісків загиблим воїнам. У результаті міні-ярмарку вакансій, 7 осіб виявили бажання взяти участь у зазначених роботах.


Слід зауважити, що громадські та інші роботи тимчасового характеру спрямовані не лише на забезпечення тимчасової зайнятості населення, а й мають суспільну користь, оскільки виконання цих робіт вирішує проблеми певної територіальної громади та сприяє її соціальному розвитку.


«Тимчасові роботи – один із заходів активної підтримки безробітних, ці роботи можуть бути перехідним етапом, що покликаний полегшити й прискорити адаптацію безробітних до систематичного робочого процесу, надати можливість виявити свої професійні якості, підвищити імовірність знайти постійну роботу», – зазначає директор районної філії обласного центру зайнятості Юрій Орленко.


Загалом, з початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 130 мешканців району, з них 79 отримали постійне місце роботи.




968Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: