Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/30/u-golovanivsku-bezrobitni-diznavalis-jak-uberegtisja-vid-shahraistva-pri-pratsevlashtuvanni-foto-.htm
новини, 30 травня 2019

У Голованівську безробітні дізнавались, як уберегтися від шахрайства при працевлаштуванні (ФОТО)


З початку року Голованівською районною філією КОЦЗ  було проведено 20 семінарів «Легальна зайнятість», які відвідали майже 240 осіб з числа безробітних.


Днями за участі Головного державного інспектора відділу з питань  додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів ОлениКоломійчуквідбувся інформаційний семінар «Легальна зайнятість». 


Провідний фахівець з питань зайнятості Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Неля Лісніченко розповіла безробітним про переваги легальної зайнятості, порядок укладання трудових договорів (цивільно- правових угод, контракту тощо) та види шахрайства при працевлаштуванні в Україні.


У свою чергу О. Коломійчукознайомила безробітних з окремим отриманням соціальних пільг, податковою знижкою на навчання, відповідальністю роботодавців за порушення законодавства з легальної зайнятості.


Як повідомила Н. Лісніченко, провідний фахівець з питань зайнятості Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, наприкінці семінару «Легальна зайнятість»присутні мали нагоду отримати відповіді на хвилюючі їх запитання та роз’яснення з правових питань.



953Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: