Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/24/vinuvattsju-smertelnoi-dtp-v-jakomu-zaginuli-dvoe-pidlitkiv-povidomleno-pro-pidozru.htm
новини, 24 травня 2019

Винуватцю смертельної ДТП, в якому загинули двоє підлітків, повідомлено про підозру


Прокуратура Кіровоградської області тримає на контролі хід досудового розслідування резонансного кримінального провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 21 травня 2019 року у смт. Вільшанка Кіровоградської області та за результатами якої загинули двоє підлітків - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Виїздом слідчо-оперативної групи на місце аварії встановлено, що приблизно о 22:00 годині водій автомобіля Volkswagen, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (згідно висновку лікаря нарколога), не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішоходів, учнів Вільшанської ЗШ І-ІІІ ступеню 2000 та 2002 років народження.


В результаті дорожньо-транспортної події пішоходи були доставлені до Вільшанської ЦРЛ, де не приходячи до свідомості померли.


Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України, та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб).


Санкція інфоримінованої статті передбачає від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Сьогодні, у Новоархангельському районному суді обиратимуть підозрюваному запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою. 


Досудове розслідування здійснюється групою слідчих поліції та групою процесуальних прокурорів.



1166Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: