Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/24/na-zno-z-movi-ta-literaturi-maibutnih-vipusknikiv-kirovogradschini-priinjali-32-punkti.htm
новини, 24 травня 2019

На ЗНО з мови та літератури майбутніх випускників Кіровоградщини прийняли 32 пункти


23 травня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Відповідно до встановлених вимог, майбутніх випускників прийняли 32 пункти тестування: 13 в м.Кропивницькому, 5 - м.Олександріїї, по 2 у м. Знам’янка, Світловодськ, Новоукраїнка, Новомиргород, Благовіщенськ, Долинська, смт Голованівськ.


У роботі було задіяно 1316 осіб персоналу, 534 аудиторії, в яких проходили тестування 7678 випускників, що склало 97% від загальної кількості зареєстрованих (всього зареєстрованих 7913 учнів).


Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури загалом пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Також було забезпечено вчасне, централізоване, безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування.


У ході проведення ЗНО було зафіксовано 3 випадки наявності у абітурієнтів мобільних телефонів та 2 - пристроїв з навушниками. Абітурієнти були вилучені з аудиторій та втратили можливість здачі даного предмету.


27 травня 2019 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французської мов. Працюватиме 1 пункт тестування у м.Кропивницькому.


1082Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: