Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/dokument-na-pravo-keruvannja-avto-z-oznakami-pidrobki-vijavili-patrulni-kirovogradschini.htm
новини, 23 травня 2019

Документ на право керування авто з ознаками підробки виявили патрульні Кіровоградщини


Під час патрулювання Кропивницького увагу патрульних привернув автомобіль Volkswagen Passat, водій якого порушив правила дорожнього руху. Подія сталася сьогодні близько 8-ї години на вулиці Велика Пермська - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Під час перевірки реєстраційного документу на транспортний засіб патрульні помітили невідповідність нанесених на ньому маркувань затвердженим стандартам.


Підозри охоронців порядку підтвердилися при перевірці документу за базами Національної поліції, адже зазначені дані суттєво відрізнялися.


Водій пояснив, що при купівлі авто не виявив бажання переоформити його належним чином.


Надалі для з’ясування обставин ймовірної підробки документів патрульні викликали слідчих, а Volkswagen відправився для тимчасового зберігання на спеціальний майданчик.


Наполегливо рекомендуємо оформлювати авто- та мототехніку в територіальних сервісних центрах МВС. Таким чином Ви зможете вберегти себе від можливих проблем з Вашим залізним конем у майбутньому




895Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: