Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/22/u-dolinskii-bezrobitni-zustrilis-iz-robotodavtsjami.htm
новини, 22 травня 2019

У Долинській безробітні зустрілись із роботодавцями


Роботу знаходить той, хто її шукає і має наполегливе бажання працювати. Проте, підібратироботодавцям висококваліфіковані, надійні кадри, справа не з легких і вимагає часу. 


З метою організації зустрічі роботодавців та безробітних,днями Долинська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості провела ярмарок вакансій.


Відкрила ярмарок завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Ольга Зінов’єва, яка ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці, послугами, які надає служба зайнятості, можливостями освоєння нових професій, підвищення кваліфікації за раніше набутими спеціальностями.       


Роботодавці Долинського району«Долинське РСТ», «Територіальний центр соціального обслуговування населення», КП «Долинський міськкомунгосп» та фізичні особи-підприємці Зоя Костенко, Людмила Романова, Ірина Секретарюк таВіктор Лисенкозапропонували більше десятка вакансій у галузях торгівлі, соціального обслуговування та ін. На ярмарку були представлені вакансіїпродавця продовольчих товарів, соціального працівника, сестри медичної з лікувальної фізкультури тапродавця непродовольчих товарів.


У форматі заходу представники підприємств проводили співбесіди з претендентами на вільні робочі місця, зацікавлювали  їх умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували достойний  рівень заробітної плати.


Під час ярмарку вакансійбули створені усі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої професійні потреби.


Як повідомила О. Зінов’єва, завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, фахівці районної філії надавали шукачам роботи консультації з питань дотримання норм чинного законодавства у сфері зайнятості та трудових відносин.


«Проведення подібних заходів допомагає шукачам роботи зорієнтуватися на ринку праці, особисто познайомитися з роботодавцями, детально дізнатися про вакансії, які вони надають, оцінити вимоги роботодавця до конкретної професії, співставити рівень своєї підготовки з вимогами, які роботодавець висуває до тієї чи іншої посади, і, нарешті, знайти своє робоче місце», – зазначила наостанок  директор районної філії Марина Соловйова.


887Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: