Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/13/z-ponedilka-na-dorogah-ukraini-vstanovljat-sche-25-radariv-trucam.htm
новини, 13 травня 2019

З понеділка на дорогах України встановлять ще 25 радарів TruCAM


З понеділка, 13 травня, на дорогах України встановлять ще 25 радарів TruCAM. Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає сайт МВС, пише ukr.lb.ua.


"До тих 75, які вже працюють, додаємо ще 25 - на ділянках з підвищеною аварійністю, причиною якої є переважно саме перевищення дозволеної швидкості", - повідомив Білошицький.


У поліції нагадали, що в місцях роботи TruCAM стоять попереджувальні знаки і службовий автомобіль з включеними синіми проблисковими маячками.


"Все максимально відкрито і з максимальним попередженням, адже наша мета - не притягнути до відповідальності як можна більше, а запобігти правопорушенню, знизити швидкість", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що штраф за перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год становить 255 гривень, перевищення швидкості більш ніж на 50 км/год карається штрафом в розмірі 510 гривень.


Нагадаємо, радари TruCAM почали працювати на дорогах 8 жовтня минулого року в тестовому режимі і 15 жовтня - в повноцінному режимі. У перший день використання TruCAM було зафіксовано понад 200 порушень швидкісного режиму. А за неповний місяць використання TruCAM поліція зафіксувала 8000 порушень швидкості.


935Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: