Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/20/u-kropivnitskomu-derzhavni-vikonavtsi-privitali-ditok-zlisnih-neplatnikiv-alimentiv.htm
новини, 20 грудня 2018

У Кропивницькому державні виконавці привітали діток злісних неплатників аліментів


Керівник обласної юстиції Вадим Гуцул разом із колегами з державної виконавчої служби привітали дітей безвідповідальних батьків, які не сплачують аліменти. Візити до родин відбулись сьогодні, 19 грудня, у День Святого Миколая.


«Державна виконавча служба робить все можливе для того, щоб стягнути аліменти зі злісних боржників. Однак, ще є над чим працювати. Саме тому сьогодні вирішили влаштувати свято для тих малюків, які ще чекають на свої законні кошти. Першими завітали до родини Юлії Антонової, якій після розлучення з чоловіком доводиться самостійно виховувати двох донечок – Ангеліну та Вероніку. Недобросовісний батько заборгував перед ними понад 38 тис грн. Однак, через аморальний спосіб життя потрапив у місця позбавлення волі.


  Потім влаштували свято в сім’ї Євгенії Липецької. Її екс-чоловік також забув про власну дитину й накопичив борг у розмірі 45 тис грн. Незважаючи на фінансові труднощі, Євгенії успішно вдається виховувати доньку Аїду. Дівчинка зізналась нам, що хоче стати кардіологом, і розповіла вірш. Бажаю, щоб у цих та всіх інших діток, у житті все склалося чудово. А ми, тим часом, продовжимо відстоювати справедливість і боротися зі злісними неплатниками аліментів», – відзначив Вадим Гуцул.


Емоціями поділилась також і Євгенія Липецька, доньку якої вітали: «Особисто для моєї родини День Святого Миколая – це важливе свято. Приємно отримувати такі привітання. Впевнена, що моя дівчинка запам’ятає їх, а її життя складеться вдало».


927Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: