Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/20/u-golovnomu-upravlinni-fiskalnoi-sluzhbi-kirovogradschini-pidbili-pidsumki-dijalnosti-gromadskoi-radi-foto-.htm
новини, 20 грудня 2018

У Головному управлінні фіскальної служби Кіровоградщини підбили підсумки діяльності Громадської ради (ФОТО)


Підсумки дворічної діяльності Громадської ради при ГУ ДФС у Кіровоградській області обговорювалися 12 грудня під час її заключного засідання за участі в.о. начальника Головного управління ДФС в області Сергія Тертичного, заступника начальника ГУ ДФС в області Тетяни Гавренкової та першого заступника начальника Кіровоградської митниці ДФС Євгена Скібіцького, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Членів Громадської ради проінформували про результати роботи Головного управління ДФС у Кіровоградській області по наповненню бюджетів усіх рівнів за січень-листопад поточного року, про підсумки роботи Кіровоградської митниці ДФС за 11 місяців 2018 року. 


Під час засідання були також розглянуті питання легалізації заробітної плати та нових правил митного оформлення транспортних засобів на європейській реєстрації.


У зв”язку із закінченням строку повноважень діяльності Громадської ради при ГУ ДФС у Кіровоградській області голова громадської ради Ігор Волков оголосив наказ про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при ГУ ДФС в області.


За словами голови Громадської ради Ігоря Волкова, протягом дворічної діяльності представникам Ради вдалося налагодити ефективну співпрацю з фіскальною службою. 


У свою чергу очільник фіскального відомства подякував всім присутнім за активну та змістовну співпрацю, дієву роботу по  створенню умов відкритості та гласності для захисту прав та інтересів платників податків та громадян нашої області


„Впевнений, наша спільна робота матиме практичну віддачу, буде корисною для ваших колективів, для Вас особисто і, звичайно ж, для фіскальної служби області” – резюмував очільник відомства.



1083Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: