Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/20/provokatsija-do-priizdu-gritsenka-u-kropivnitskii-provalilas.htm
новини, 20 грудня 2018

Провокація до приїзду Гриценка у Кропивницький провалилась


Вчора, 19 грудня у Кропивницькому перебував майбутній кандидат в президенти Анатолій Гриценко - повідомляє "Кіровоград24".


Різноманітні соціологічні опитування визначають Гриценка. Як одного з найрейтинговіших кандидатів з можливістю виходу в другий тур виборів. Тому візити цього кандидата в регіони часто супроводжуються провокаціями. Так під час візиту Гриценка до Одеси на його прихильників було здійснено напад тітушками в результаті якого було кілька постраждалих. Сам Гриценко звинуватив в цій та інших провокаціях проти себе оточення діючого президента Петра Порошенка.


Очевидно в Кропивницькому організатори не такі досвідчені і потужні тому на Гриценка, на центральній площі Кропивницького Героїв Майдану, чекало всього лише п’ятеро студентів з гарбузом та кількома плакатами з гаслами «Обміняв майно армії на власні блага!».


На прохання нашого журналіста сайту «Кіровоград24» представитись хлопці сором’язливо відмовились. Так само ці «активісти» навіть не знали, як звуть по батькові людину, яку збирались пікетувати. Правда це їм і не знадобилося бо Анатолій Гриценко так туди і не приїхав.


фото - ТСН

1083Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: