Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/26/privatbank-pratsjuvatime-v-zvichainomu-rezhimi.htm
новини, 26 листопада 2018

ПриватБанк працюватиме в звичайному режимі


Відділення та електронні сервіси ПриватБанку працюють та працюватимуть у звичайному режимі, – повідомив голова правління банку Петр Крумханзл за результатами зустрічі керівників провідних українських банків у НБУ. За його словами, банк забезпечує безперебійне проведення платежів, інкасації та поповнення банкоматних і термінальних мереж - повідомляє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області.


Зі свого боку Правління Національного банку докладе максимум зусиль для забезпечення роботи банківського сектора в робочому режимі та мінімізації можливих ризиків за умов проголошення воєнного стану.


«Національний банк не бачить ризиків для безперебійної роботи банківського сектора в разі запровадження воєнного стану. Ліквідність банківського сектора становить близько 75 млрд грн, що є достатнім для його належного та безперебійного функціонування», – наголосив Голова Національного банку Яків Смолій.





774Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: