Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/26/politsija-oblasti-provodit-8-konkursnih-vidboriv-na-vakantni-posadi.htm
новини, 26 листопада 2018

Поліція області проводить 8 конкурсних відборів на вакантні посади


Про це під час брифінгу повідомив начальник управління кадрового забезпечення обласного главку відомства Олександр Горбенко - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області .


Із 21 листопада розпочалися конкурси на заміщення 52 вакантних посад поліцейських, із яких 24 вакансії середнього складу та 28 – молодшого складу поліції.


«Ми проводимо відбір на 5 посад слідчих, 5 – дільничних офіцерів, 10 – поліцейських підрозділів сектору реагування патрульної поліції, 10 – оперуповноважених, 4 – інспекторів підрозділу моніторингу, 8 – поліцейських з обліку та зберігання речових доказів і озброєння та 10 – поліцейських роти поліції особливого призначення», - зазначив Олександр Горбенко.


Прийом онлайн-анкети та документів у рамках чотирьох конкурсних відборів триватиме до 3 грудня, ще чотирьох – до 13 грудня.


Детальніша інформація про вимоги конкурсу та контакти, за якими можна звертатися у разі виникнення питань,  - за посиланням.



1180Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: