Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/23/podatkova-militsija-kirovogradschini-vidshkoduvala-5-8-milioniv-griven.htm
новини, 23 листопада 2018

Податкова міліція Кіровоградщини відшкодувала 5,8 мільйонів гривень


По закінчених кримінальних провадженнях податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області відшкодовано 5,8 мільйонів гривень. По кримінальних провадженнях які розслідуються - 0,5 млн грн, які надійшли до бюджету грошовими коштами. Про це повідомляють «Олександрійські новини»


З січня по жовтень цього року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області внесено 48 кримінальних провадження, з яких 33 відноситься до категорії тяжких та особливо тяжких, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


До суду направлено 16 кримінальних проваджень, які внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції, у тому числі 2 кримінальних провадження відносно учасників організованих злочинних груп. Оголошено підозри 26 особам про скоєння злочинів.


В рамках розслідування кримінальних проваджень накладено арешт на майно на загальну суму 34,5 млн гривень.


Нагадаємо, нещодавно на Кіровоградщині податкова міліція викрила підпільних “виробників” бензину, які продавали підробне “паливо” в мережі АЗС.


1177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: