Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/21/v-onufriivtsi-shukacham-roboti-proponuvali-stati-pratsivnikami-mistsevogo-lisovogo-gospodarstva.htm
новини, 21 листопада 2018

В Онуфріївці шукачам роботи пропонували стати працівниками місцевого лісового господарства


З метою оперативного задоволення потреби у працівниках ДП «Онуфріївське лісове господарство»за професією «касир (на підприємстві, в установі, організації)», у приміщенні Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій – захід, який спрямований на допомогу шукачам роботи у працевлаштуванні, а роботодавцям у підборі необхідних працівників.


Відкрила захід Наталія Скляренко, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг, яка у своєму виступі охарактеризувала стан місцевого ринку праці, нові можливості служби зайнятостіта нагадала присутнім про послуги, які надає державна служба зайнятості клієнтам. 


У свою чергу, представник роботодавця детально ознайомив шукачів роботи з переліком вакантних посад, вимогами до претендентів на вільні робочі місця, графіком роботи, умовами оплати праці, основними обов`язками та розповів про місце роботи. Крім того, було надано відповіді на запитання учасників заходу щодо додаткових гарантій зайнятості та умов праці.


Захід відбувся у формі доброзичливого діалогу. За результатами міні-ярмарку, одній особі було видано направлення на працевлаштування, ще двох– запрошено на підприємство для ознайомлення з умовами праці.


Як повідомила Наталія Скляренко, провідний фахівець відділу надання соціальних послугОнуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, завдяки проведенню таких інформаційних масових заходів, як міні-ярмарок вакансій, досягається головна мета –максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення.


830Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: