Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/21/kolomoiskii-rozpoviv-hto-mae-naibilshi-shansi-stati-novim-prezidentom.htm
новини, 21 листопада 2018

Коломойський розповів, хто має найбільші шанси стати новим президентом


На думку Коломойського, "сплутати палітру" може Вакарчук. Бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю Соні Кошкіній розповів про те, кого вважає фаворитами на майбутніх президентських виборах. Журналістка запитала у Коломойського про його "симпатії" до лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. У відповідь він сказав, що вона - фаворит президентської гонки, передає УНІАН. "Я вважаю її об'єктивно фаворитом президентської кампанії (...). 


Як на мене, на 99% вона пройде у другий тур, вона вже у другому турі", - сказав він. Бізнесмен додав, що потрапляння в другий тур виборів уже половина успіху. Далі все залежить від того, хто буде суперником Тимошенко.  Запитання в тому, хто буде її візаві. Якщо візаві буде Вакарчук, Зеленський, Гриценко, за певних умов, то, звісно, є запитання. Але швидше за все, стане. 


Я тут би вже поставив 55% на 45%, що стане. А якщо вона буде проти Порошенка, Бойка, Рабіновича, Ляшка, то я ставлю три до одного – 75% (що стане – Ред.) на 25%", - додав Коломойський. На його думку, змінити ситуацію може висунення у президенти музиканта Святослава Вакарчука. "Є одне питання, яке може перемішати взагалі всю палітру – це Вакарчук. Якщо він піде, то розклад може бути іншим", - додав він. При цьому бізнесмен додав, що не знає, чи збирається музикант висувати свою кандидатуру. 


1319Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: