Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/12/do-odniei-zi-shkil-kirovogradschini-zavitali-kropivnitski-patrulni.htm
новини, 12 листопада 2018

До однієї зі шкіл Кіровоградщини завітали кропивницькі патрульні


Інспектори відділу зв’язків з громадськістю зустрілися з учнями однієї зі шкіл Знам’янського району. Тут разом зі школярами молодших класів у рамках проекту «Будь видимим» інспектори пригадали основні правила дорожнього руху. Також патрульні наголосили на важливості зробити себе помітним за допомогою світловідбиваючих елементів на дорозі в темну пору доби - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Учням старших класів у рамках Всеукраїнського просвітницького проекту «Я маю право» патрульні розповіли про відповідальність підлітків за вчинення протиправної поведінки. Також у рамках цього проекту, який націлений на підвищенні рівня обізнаності громадян у сфері права, патрульні приділили увагу булінгу в дитячому середовищі. Адже це явище стало гострою проблемою сучасності. Булінг проявляється як агресивна свідома поведінка однієї дитини (або групи) стосовно іншої, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском на неї.


У подарунок від поліцейських усі учасники заходів отримали світловідбивні брелоки, виготовленні у рамках проекту «Будь видимим». Цей проект впроваджується ГО «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» у партнерстві з управлінням патрульної поліції області за сприяння Проекту підтримки підготовки поліцейських (Police Training Assistance Project - PTAP).


876Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: