Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/29/u-svitlovodskomu-raioni-troe-ljudei-otruilis-dikoroslimi-gribami.htm
новини, 29 жовтня 2018

У Світловодському районі троє людей отруїлись дикорослими грибами


Навіть  два смертельних випадки від отруєння дикорослими грибами (з них одна дитина) не лякають і не стають уроком для мешканців Кіровоградської області - повідомляє labcentr.kr.ua


Так, 29 жовтня  до ДУ “Кіровоградський обласний лабораторний центр  МОЗ України” надійшло повідомлення про черговий випадок  отруєння дикорослими грибами.(Всього в області  протягом року зареєстровано 18 випадків отруєння дикорослими  грибами, з яких 2 закінчилось летально).


Цього разу жертвами „тихого полювання” стали 3 жителів смт. Власівка, Світловодського району, Кіровоградської області. За попередніми даними вони вживала дикорослі гриби «зонтики». На даний час потерпілі  знаходиться на лікуванні в Світловодській центральній районній лікарні  з діагнозом – отруєння дикорослими грибами. Перебіг захворювання  лікарі ставлять як  середньої важкості.


Як сайт "Кіровоград24" повідомляв раніше 13-річна дівчинка померла від отруєння дикорослими грибами, ще раніше померла жителька Знам"янського району - 53-річна жінка з села Суботці.

1144Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: