Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/16/meshkanka-znam-janskogo-raionu-pomerla-vid-otruennja-dikoroslimi-gribami.htm
новини, 16 жовтня 2018

Мешканка Знам’янського району померла від отруєння дикорослими грибами


53-річна жителька с. Суботці Знам’янського району назбирала сироїжок, рядовок, боровиків у лісі біля с. Мошни Черкаської області. Після споживання проварених та просмажених грибів у жінки з’явилися симптоми отруєння, вона  звернулася за медичною допомогою. У важкому стані вона 09.10.2018 року була госпіталізована з діагнозом отруєння грибами до реанімаційного відділення міської лікарні м. Знам’янка. 12 жовтня хвору перевели до Кіровоградської обласної лікарні, де 14 жовтня вона померла - повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Також у стані середньої важкості перебуває на лікуванні 66-річна мешканка м. Знам’янка, в якої підтвердився діагноз отруєння грибами. Ще в двох знам’янчанок такий діагноз не підтвердився.


Держпродспоживслужба області наполегливо рекомендує жителям області відмовитися від вживання дикорослих грибів, замінивши їх на вирощені в теплицях печериці та гливи.


З рекомендаціями щодо профілактики отруєнь грибами та надання першої допомоги можна ознайомитися на нашому сайті, перейшовши за посиланням


1367Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: