Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/27/storiteling-jak-ob-ednanim-gromadam-vpevneno-zajavljati-pro-sebe.htm
новини, 27 вересня 2018

Сторітелінг: Як об'єднаним громадам впевнено заявляти про себе

Для чого люди пишуть тексти і розповідають історії? Що таке "правило перевернутої піраміди" та "лідер-абзац"? Які заголовки мають місце на життя, а які краще і не вигадувати? Про все це, а також про правила наближення інтересів та багато іншого йшлося на тренінзі на тему «Сторітелінг: Як об'єднаним громадам впевнено заявляти про себе», що його провела Ірина Семенова (SEMENOVA-media, Черкаси) у Кропивницькому.

Учасники та учасниці навчання (а це вже був четвертий із запланованих за проектом "Голоси Громад" занять) дізнатися про те, що таке коло героя, а також про 12 етапів розповіді про історію успіху ОТГ. Після обіду всі разом переглянули корисний та цікавий навчальний фільм, а далі ще й самі попрактикувалися!

​Захід був проведений в межах проекту «Голоси Громад» завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Метою проекту «Голоси Громад» є сприяння розвитку свободи преси в об'єднаних територіальних громадах, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.


1767Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: