Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/20/kropivnitskih-zhurnalistiv-zaproshujut-na-pres-tur-do-odesi-shljah-do-energoefektivnosti-uspishni-istorii-.htm
новини, 20 вересня 2018

Кропивницьких журналістів запрошують на прес-тур до Одеси «Шлях до енергоефективності: успішні історії»



У середу, 26 вересня о 10:30 в міській раді міста Одеса (площа Думська, 1) відбудеться прес-конференція за участі очільників міста Одеси, експертів з енергозбереження та відвідування Центру енергоефективних технологій Одеського національного політехнічного університету.


У прес-тур «Шлях до енергоефективності. Успішні історії» під час якого журналісти побувають на прес-конференції та відвідають Центр енергоефективних технологій запрошуються журналісти з Кіровоградської, Одеської та Херсонської областей.


Учасники прес-туру познайомляться з успішним досвідом використання альтернативних і відновлюваних джерел енергії у секторі бюджетних будівель та реформування муніципального енергетичного сектору, втіленим заради комфорту містян, економії бюджетних коштів та поліпшення загальної кліматичної ситуації.


Кропивницькі журналісти можуть зареєструватись на прес-тур за телефоном: 

099-121-30-54 Анна Горобцова Прес-клуб м. Кропивницький


Організатор: Український освітній центр реформ.


Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.



фото умовне

1606Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: