Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/27/top-vakansii-kirovogradschini-pidsobni-robitniki-ta-vodii.htm
новини, 27 серпня 2018

Топ вакансій Кіровоградщини: підсобні робітники та водії


За січень-липень 2018 року до Кіровоградського обласного центру зайнятості надійшло майже 23 тисяч вакансій. Найбільш затребуваними серед роботодавців Кіровоградщини були підсобні робітники, водії автотранспортних засобів: за 7 місяців надійшло 1970 вакансій. На другому місці – водій транспортних засобів (1788 вакансій), третя позиція – тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (1784 вакансії), далі йде тракторист (1158 вакансій) та  продавець продовольчих товарів (471 вакансія) - повідомляє Відділ статистики та аналітики Кіровоградського обласного центру зайнятості.


До наступної десятки лідерів за затребуваністю входять (у порядку зменшення кількості вакансій): швачки, охоронники, кухарі, робітники з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, спеціалісти державної служби, електрогазозварники, вантажник, бухгалтери, прибиральники службових приміщень та слюсарі-ремонтники.


Найменше роботодавці Кіровоградщини шукалимайстрів з ремонту,економістів, менеджерів з туризму, юристів, вчителів, інженерів-будівельників, практичних психологів, секретарів, лаборантів, покоївок тощо.


Дізнатися про наявні вакансії можна у будь-якомуміськрайонному центрі зайнятостіабо ж філіїКіровоградського обласного центру зайнятості, незалежно від місця Вашого перебування.



974Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: