Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/27/na-den-nezalezhnosti-na-kirovogradschini-narodilisja-visim-nemovljat.htm
новини, 27 серпня 2018

На День Незалежності на Кіровоградщині народилися вісім немовлят


На День Незалежності України в Кіровоградській області з’явилися на світ вісім малюків – чотири хлопчики та чотири дівчинки. Пологи відбулись у Кропивницькому, Голованівську, Світловодську, Знам'янці та Добровеличківці. 


Про це повідомив керівник Кіровоградської обласної юстиції Вадим Гуцул - krjust.gov.uа


«Команда обласної юстиції вітає молодих батьків із народженням діток у таке визначне для кожного українця свято – День народження нашої Батьківщини. Ми сподіваємося, що вони скористаються можливістю отримати перші документи своїх малюків у медичних закладах області й зможуть по-справжньому насолоджуватися батьківством, а не витрачати час на бюрократичні процедури», – відзначив посадовець.


Нагадаємо, щоб скористатися послугою Мін’юсту й отримати документи немовлят у пологових будинках, молодим батькам потрібно надати фахівцям відділів державної реєстрації актів цивільного стану, які чергують у лікарнях, кілька документів.


Для отримання свідоцтва про народження дитини – медичне свідоцтво про народження (форма №103/о, затверджена наказом Міністерства охорони здоров’я України №545); паспорт батька або матері; свідоцтво про шлюб або заяву матері. Для отримання довідки про місце реєстрації малюка – свідоцтво про народження; паспорти батьків; квитанцію про сплату адмінзбору; документи, що підтверджують право на проживання. Якщо чоловік із жінкою проживають за різними адресами, до пакету документів слід також додати заяву, що посвідчує згоду одного з батьків на реєстрацію дитини.


1140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: