Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/27/do-vihovantsiv-ditjachogo-budinku-nash-dim-zavitali-patrulni-foto-.htm
новини, 27 серпня 2018

До вихованців дитячого будинку "Наш дім" завітали патрульні (ФОТО)



Насичений тиждень роботи над проектом "Будь видимим" – це лише початок. Першими патрульні завітали до вихованців Дитячого будинку "Наш дім". Спільна ранкова зарядка стала чудовим початком активного дня. Також нагадали дітлахам основні правила безпечного пересування містом - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Про важливість бути помітним на дорозі у темну пору доби розповіли і на зустрічі з велосипедистами. На прикладі брелока "Будь видимим" проілюстровали механіку дії світлоповертаючої поверхні: у світлі фар спеціальна світлоповертаюча поверхня забезпечує видимість до 150 метрів при ближньому світлі, 400 метрів - при дальньому світлі фар.


Також інспектори відділу зв'язків з громадськістю долучились до святкування Дня Державного Прапору у місті Світловодськ. Там провели заходи в рамках проекту "Я маю право" і презентували проект "Будь видимим".


Активні і кмітливі містяни долучились до вуличного просвітницького квесту "Я видимий!" з нагоди Дня Незалежності України. Його організували та провели Агенція сталого розвитку "Хмарочос" та кропивницькі патрульні на території Ковалівського парку.


Кожному учаснику усіх заходів подарували світловідбиваючі оригінальні та корисні брелоки "Будь видимим".

                  

1411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: