Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/23/u-kropivnitskomu-uchasniki-ato-mozhut-otrimati-psihologichnu-reabilitatsiju.htm
новини, 23 серпня 2018

У Кропивницькому учасники АТО можуть отримати психологічну реабілітацію


Кожен учасник АТО має право на безкоштовну психологічну реабілітацію. Кіровоградський госпіталь отримав ліцензію та код на надання послуг з психологічної реабілітації. Про це «Олександрійським новинам» повідомила начальник Управління соціального захисту населення Олександрійської РДА - інфрмують "Олександрійські новини".


Для того щоб учасник АТО отримав психологічну реабілітацію, йому необхідно звернуся до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації. Для осіб які переселилися з тимчасово окупованої території, за місцем фактичного проживання. Після звернення потрібно написати заяву, також до заяви додається документ підтвердження статусу учасника АТО, крім цього потрібен документ що підтверджує безпосередньо участь саме у зоні АТО.


З поточного року змінено механізм надання послуг з психологічної реабілітації. Нині учасник АТО може сам обирати санаторій для лікування. На разі існує 5 закладів які мають ліцензію та спеціальний код що надає право надавати психологічну реабілітацію. Кропивницький госпіталь має цей код та ліцензію і може безпосередньо надати послуги з психологічної реабілітації.


1782Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: