Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/23/u-kropivnitskomu-gromadjani-vibrali-mir-ljubov-ta-sim-ju.htm
новини, 23 серпня 2018

У Кропивницькому громадяни вибрали: мир, любов та сім’ю


Всеукраїнська акція «Зваж свою незалежність», приурочена до Дня народження України, відбулася в Кропивницькому.  Вона мала на меті нагадати громадянам про цінність незалежності та активної участі в побудові своєї громади та країни в цілому.


Біля обласного краєзнавчого музею міста відбулося дійство, під час якого представники регіональної команди ВІ «Активна Громада» Аеатолій Стоян та Олеся Міронова «зважували» незалежність. А також громадяни робили маленькі кроки на шляху до побудови справді вільної країни – підписували петицію щодо невідворотності покарання за підкуп виборців.


У результаті координатори дізналися в українців, що для них за вагою, важливістю дорівнює незалежності. Топ – п’ять найбільше згадуваних громадянами у Кропивницькому  цінностей, які на їх думку дорівнюють незалежності: мир, любов, сім’я, свобода та життя! Найменше містяни визначили такі цінності, як робота, влада, авто, гроші.  Також організатори акції подарували кожному активному українцю - символ волі – повітряну кульку з логотипом «Активної Громади».


Примітка: Акція проходить у 28 містах в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


         

1571Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: